Hamile Gülşen sokakta bornozla görüntülendi

Gülşen, Nişantaşı’nda üzerinde siyah bir bornozla görüntülendi. Pop­çu Gül­şen, ön­ce­ki gün Ni­şan­ta­şı­’n­da il­ginç bir kı­ya­fet­le ob­jek­tif­le­re ya­ka­lan­dı. Önceki akşam Gülşen Nişantaşı’nda yürürken görüntülendi. Gülşen’e Şarkıcı Hadise’nin sahibi olduğu Bodrum’da bulunan La Plaj isimli mekanda sahne aldığı sırada olay çıkmasını soruldu.

İNKAR ETTİ

Gülşen; “Kavga ben sahneden indikten sonra olmuş. Ben oradayken herhangi bir kavga olmadı, görmedim. Çıkan haberler asılsızdır” diyerek kavga esnasında orada olduğunu inkar etti.

NİŞANTAŞI SOKAKLARI’NDA BORNOZLA DOLAŞTI

3 aylık hamile olduğu öğrenilen Gülşen önceki akşam Nişantaşı sokaklarında bornoz ile ddolaştı. Gülşen, “Üzerinizdeki bornoz mu?” sorusuna cevap vermeden yürümeye devam etti.

gulsen

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.