Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel çiftinden kötü haber

Hamdi Alkan ile oyuncu eşi Selen Görgüzel’in boşanacağı haberleri gündeme geldi. Selen Görgüzel’in Hamdi Alkan ile yaşadığı Zekeriyaköy’deki evinden ayrıldığı ve Etiler’e taşındığı ortaya çıktı. Selen Görgüzel, çıkan haberlerin ardından ilk kez konuştu.

2014 yılında nikah masasına oturan Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel çiftinden kötü haber geldi. Sık sık boşanacakları yönünde çıkan haberlerle magazin basınında yerini alan Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel hakkındaki gerçek ortaya çıktı.

blank

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANMA KARARI ALDILAR

Selen Görgüzel Alkan’ın anlaşmalı olarak boşanma kararı aldığı öğrenildi. Selen Görgüzel’in, eşiyle yaşadığı Zekeriyaköy’deki evinden ayrıldığı ortaya çıktı.

SELEN GÖRGÜZEL’DEN BOŞANMA AÇIKLAMASI GELDİ

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, boşanma haberlerinin ardından ilk kez konuştu. Habertürk’e açıklamalarda bulunan Görgüzel, şunları söyledi:

“Şu anda bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.