Haluk Levent: Yanan ormanlar yeniden yeşerecek

Kuşadası’sında Haluk Levent coşkusu.

Kuşadası Belediyesi tarafından bu yıl 22’incisi düzenlenen Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali hız kesmeden devam ediyor. Festival kapsamında geçtiğimiz gün rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent sahne performansı sergiledi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, “Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali” nin 6 yıl aranın ardından yeniden başlamasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sevilen şarkılarından oluşan repertuvarının yanı sıra sahnede “Deniz Üstü Köpürür” gibi sevilen türkülere de yer veren Haluk Levent müzikseverlerden tam not aldı.

Fidanlar İzmir’e Ekilecek

Murat Dalkılıç, Hande Yener, Ziynet Sali’nin sahne performansı sergilediği ve kapanış konserini Edis’in gerçekleştireceği Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali’nde Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından tüm sanatçılara hediye edilen çam fidanları, İzmir’de yanan ormanlara yeniden hayat vermek için “İzmir Tek Yürek” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında o bölgeye ekilecek. Haluk Levent ise konuyla ilgili şöyle konuştu: “Çam ağacı hediye etmek çok iyi fikir. Bu fidanları da İzmir’de yanan ormanlarımıza yeniden hayat vermek için ekeceğiz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.