Haluk Levent: Orada katil bir baba var!

Antalya’da ikisi çocuk dört kişilik bir aile evlerinde ölü bulundu; Baba Şimşek geriye, ‘özür dileyen’ bir mektup bıraktı.

Şarkıcı Haluk Levent, Antalya’da ikisi çocuk dört kişilik bir ailenin ‘ölümüne’ ilişkin olarak dikkati çeken açıklamalarda bulundu. Geriye ‘özür dileyen’ bir mektup bırakan baba Selim Şimşek’e ilişkin olarak sosyal medyada yapılan, “Zavallı adam, onurluymuş” yorumlarına tepki gösteren Levent, “Orada eşine ve iki yavruya kıymış katil bir baba var! Ne olursa olsun bu bir cinayettir” dedi. Levent, paylaşımına gelen tepkiler üzerine yaptığı yeni paylaşımında da, “Masum yavruları öldüren baba benim için katildir” diye yazdı.

Antalya’da aynı aileden 2 ve 7 yaşında olan ikisi çocuk dört kişi bir evde ölü bulundu. Aileden haber alamayan yakınlarının polisi aramasıyla olay yerine gelen 3 polis ve 3 sağlık görevlisi evdeki kokudan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. İki çocuğuyla beraber ele ele tutuşmuş şekilde bulunan baba Selim Şimşek’in geriye bıraktığı mektubunda maddi zorluk çektiklerini ifade ederek, “Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok” yazdığı belirtildi. Bina siyanür endişesi nedeniyle boşaltılırken, binada incelemek yapmak için Afyonkarahisar’dan Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekibi çağrıldı.

Fatih’te siyanürle intihar ettiği belirtilen dört kardeş olayının hemen arkasından yaşanan Antalya’daki bu olay sosyal medyada yeni bir tartışma başlattı. Şarkıcı Haluk Levent de konuya ilişkin düşüncelerini kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Levent, ilk paylaşımında, “Antalya’daki 4 kişilik ölüm babanın elbette geçim kaynağı ile ilgilidir. (Bıraktığı mektuptan anlaşılıyor) Ama baba için “zavallı adam, onurluymuş” gibi kelimeler içimi yaralıyor be dostlar! Orada eşine ve iki yavruya kıymış KATİL bir baba var! Ne olursa olsun bu bir cinayettir” diye yazdı.

Levent, gelen tepkiler üzerine yazdıklarını 20 kez okuduğunu belirterek, paylaşımını silmeyeceğini kaydetti. Levent devamında şöyle dedi:

“Ben her fikri doğru bir adam değilim ki zaten! Sistem insanları intihara sürükleyebilir bu ayrı! Birçoğunuzda hayal kırıklığı yaşattığım için üzgünüm. Fakat bu benim fikrim. Masum yavruları öldüren baba benim için katildir!”

Ardından Levent, bir sosyal medya kullanıcısının kendisine yönelik, “Üstat, tabii ki çocukların seçme şansı yoktu, katildir doğrudur , ancak bir baba olarak bu kararı alabilecek çaresizlik ve bu süreçte bir babanın neler düşündüğü ve hissettiği de irdelenmelidir” yorumuna, “Muhakkak! Doğru tespit! Buna katılıyorum. Söylemek istediğim de bu” yanıtını verdi.

Antalya’da 4 kişilik aile ölü bulundu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.