Haluk Levent, Neslican Tay’ın vefat etmesinin ardından isyan etti

Duyarlı sanatçı Haluk Levent, dördüncü kez yakalandığı kansere karşı verdiği mücadeleyi kaybeden Neslican Tay’ın vefat etmesinin ardından isyan etti. Levent, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma “Ünlü olmaktan utanacağım bir anı hiç tahmin etmezdim.” notunu düştü.

Kansere verdiği savaşla birçok kişiye örnek olan Neslican Tay, yaşamını yitirdi.

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği’yle sayısız sosyal yardım faaliyetine imza atan ünlü sanatçı Haluk Levent, yaşamını yitiren Neslican Tay’ı da geçtiğimiz günlerde hastanede ziyaret etmişti. Haluk Levent, Neslican’dan gelen acı haberin ardından “Çok üzgünüz çok 🙁 Neslican’ı kaybettik..Canımız ciğerimiz yandı..Başımız sağolsun..” paylaşımını yaptı.

Ancak Neslican’ın hayatını kaybetmesinin ardından yazılan bazı mesajlara Haluk Levent isyan etti. Haluk Levent, Twitter hesabından, “Ünlü olmaktan utanacağım bir anı hiç tahmin etmezdim. Ego’suyla, yapaylığı ile, 2 kelime edeyim de günü kurtarayım mantalitesi ile vıcık vıcık bir dönemden geçiyoruz. Hepimizde eksiklikler var muhakkak ki.
Ama bu başka bir şey. Her yerden leş’lik akıyor şarıl şarıl! #neslicantay ” mesajını paylaştı.

Kanser hastalığıyla mücadele eden Neslican Tay yaşamını yitirdi

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.