Haluk Levent, Kahramanmaraş’ta kaza geçirdi

Ahbap Derneği’nin kurucusu, şarkıcı Haluk Levent, Kahramanmaraş’taki depremin merkez üssü Pazarcık’a giderken trafik kazası geçirdi. Haluk Levent’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Levent, “Özür dileyerek yazıyorum kemer takmamıştım kafamı 2 kez tavana çarptım. Kaslarda biraz zedelenme var. Çalışabilecek durumdayım. 1 saate kadar işimin başına geçerim” dedi.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük deprem 10 kentte büyük yıkıma yol açarken, kurucusu olduğu Ahbap Derneği ve üyeleriyle afet bölgesinde ilk günden bu yana afetzedeler için seferber olan şarkıcı Haluk Levent’ten gelen haber üzdü.

Haluk Levent 7,7 şiddetinde sarsılan Pazarcık ilçesine yardım götürürken trafik kazası geçirdi.

Hastanede tedavi altına alınan Levent’in sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.

‘ÖZÜR DİLEYEREK YAZIYORUM…’
Haluk Levent kazadan sonra sosyal medyadan “Pazarcık yakınlarında çukurlu yola hızlı giriş yaptık galiba. Özür dileyerek yazıyorum kemer takmamıştım kafamı 2 kez tavana çarptım. Kaslarda biraz zedelenme var. Çalışabilecek durumdayım. 1 saate kadar işimin başına geçerim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten iyiyim” paylaşımı yaptı.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.