Haluk Levent: Instagram’da ismimi başkası almış

Türk Rock müziğin güçlü seslerinden Haluk Levent dün akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde sevenleriyle buluştu. Instagram kullanıcı adını ‘Haluk Levent Acil’ olarak kullanmasının hikayesini anlatan Levent, “Haluk Levent adını birisi almış, bulduk. ‘Benim ismimi neden kullanıyorsun?’ dedim. ‘Kızlar yazıyor’ dedi. Hesabı bana vermedi.” diye konuştu.

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde dün Haluk Levent sahne aldı. Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz efsane müzik grubu MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur da konserde anıldı. Levent, Uğur için “Bir sanatçı, kalbi pamuk gibi olan bir insanı yitirdik. Yıllardır söylediğim bir şarkıyı buradan bu kez Özkan Uğur için söylüyorum. Saygıyla, sevgiyle anıyoruz. Umarım bizi gökyüzünden dinliyordur.” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent konserde Instagram adı olan ‘Haluk Levent Acil’in hikayesinden bahsetti. Levent “Haluk Levent adını biri almış, bulduk adamı Ordu’da bir yerde. Merhaba dedim ben Haluk Levent. ‘Ne yapayım’ dedi. ‘Benim sayfamı neden kullanıyorsun dedim. ‘E kızlar yazıyor’ dedi. Ne istiyorsan verelim dedim ama kabul etmedi. Soyadım Acil’di, değiştirdim sonra. Haluk Levent Acil olarak kaldı sayfam. Millette şunu anlamış AHBAP Başkanı olduğumdan acil servis…Hani acil arayın beni…Böyle bir şey yok.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.