Haluk Levent: Dekontları gönderin ben ödeyeceğim

Beyin tümörü nedeniyle kemoterapi gördüğünü söyleyerek saçlarını kazıtan İrem Atan, şarkıcı Haluk Levent’e sosyal medya üzerinden, ”Lütfen bir çay içelim” ifadeleriyle çağrıda bulundu.

Zor bir süreçten geçtiğini düşündüğü genç kıza destek olmak isteyen Levent ise, Atan’ın bu isteğini yanıtsız bırakmayarak genç kızla İzmir Kordon’da buluştu, çay içerek şarkı söyledi. Haluk Levent’in sergilediği duyarlı davranış, basına da yansıdı. bir çok kişi hasta olduğunu düşündüğü Atan’a maddi yardımda bulundu. Bir süre sonra sosyal medyada, İrem Atan’ın kanser hastası olmadığı ve çevresindeki herkesi kandırdığına dair iddialar ortaya atıldı. İrem Altan, iddiaları kabul ederek Haluk Levent’ten özür diledi ve sosyal medya hesaplarını kapattı. Haluk Levent ise, “Tek sevindiğim şey beni kandırmış olsa da onun beyin tümörüne yakalanmamış olmasıydı. Tek tesellim o” dedi.

blank

DEKONTLARI BANA ATIN!

İrem Atan’a maddi yardımda bulunan bazı kişiler Haluk Levent’e ağır eleştirilerde bulundu. Ünlü sanatçı bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bazıları ‘Abi sen de ilgileniyorsun diye para yolladım’ diyor. Kaç kez yazdım ‘Yapmayın, valilik izni olmayan kimseye para göndermeyin’ diye. Haksız mıyım?… Bana AHBAP’ı kapat diyorlar. İrem Atan’a para gönderenler bana dekontlarını atsın. Onların adına cebimden bir yardım kuruluşuna ödeme yapacağım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.