Haluk Levent: Çok bina gitti çok

Hatay’da akşam saatlerinde 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremin ardından sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından “Çok bina gitti çok” dedi.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından bölgede depremler devam ediyor. Son olarak Hatay’da saat 20.04’te 6.4 büyüklüğünde, 20.07’de ise 5.8 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Sarsıntı nedeniyle bazı binalar yıkıldı.

Depremin ardından sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından depreme ilişkin paylaşımlar yaptı. “Offff çok bina gitti çok çok” diyen Levent, “Şu ana kadar bana gelen haber 5 hasarlı bina yıkıldığı yönünde. Bu sadece Samandağ mevkinde. Burdan bilgilendireceğim daha sonra.” şeklinde açıklama yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.