Haluk Levent: Beni affedin!

Rock müziğin başarılı ismi Haluk Levent, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Levent, telefonuna gelen çağrı ve mesajların arttığını belirterek dönüş yapamadığı dostlarından özür diledi.

Sosyal sorumluluk denilince akla ilk gelen sanatçılardan duyarlı şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabından çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Ünlü rockçı, 3 yıl öncesine kadar telefonuna gelen çağrıların ve mesajların oldukça arttığını belirterek, dönüş yapamadığı dostlarından özür diledi.

Haluk Levent’in paylaşımı şöyle:

“3 yıl öncesine göre çalan telefonlarım ve gelen mesajlar yüzde 1600 artmış. Birçok arkadaşım onlara dönüş yapmadığımdan şikayetçi. Unutkanlık zaten var. Gelen tweetler de bir o kadar arttı. Çok dost kaybedebilirim bu gidişle. Dostlarım beni affedin!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.