Haluk Levent, akraba evliliğinin tehlikesine dikkat çekti

Kurduğu AHBAP derneği ile yardıma muhtaç olanlara ulaşmaya çalışan Haluk Levent, akraba evliliğinin tehlikesi üzerine attığı tweetlerle dikkat çekti.
Şarkıcı Haluk Levent bir süredir AHBAP adını verdiği dernek üzerinden takipçileriyle buluşuyor ve yardıma ihtiyaç duyanların imdadına koşuyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da iyiliksever yönünü ortaya koyan Levent, zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden sosyal mesajlar vermeyi de ihmal etmiyor. Levent son olarak, hasta evlerine gittiği sırada karşısına çıkan bir durumu takipçileriyle paylaştı ve uyardı.

İşte Levent’in o tweetleri:

“Hasta evlerine gidip gördüğümüz bir şey var ki sizlerle bunu paylaşalım istedim. Akraba evliliği yapmayın. Yaptırmayın. Eskiler yapmış olabilir hatta benim akrabalarım arasında bile amca çocukları olarak evlenen var Onların 4 çocuğundan 2 si engelli şu anda… İşin maneviyatını bir tarafa bırakıyorum. Sağlıklı çocuklar için “akraba evliliğine hayır” deyin. Tabi ki her akraba evliliğinden olan çocuklar engelli değil. Fakat yüzdelik oranları bayağı fazla.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.