Haluk Kesim’in yeni kitabı “Başarıya Engel Yok” çıktı

46 yıllık ömrüne akıl almaz başarıları sığdırmış olan bir insanın hatıralarını okurken, onu tanıyanların da düşüncelerini öğreneceksiniz.

Çünkü “BAŞARIYA ENGEL YOK” adlı kitapta, sadece ENGELLİ bir insanın yaşadıklarını ve fikirlerini değil, filmlere konu olacak nitelikteki hayatını da öğreneceksiniz.

blank

İddia ediyoruz, kitabı okumayı bitirmeden önce “ben neden bu insanla daha önce tanışmadım” diyeceksiniz. Tanıyanlar da “aa, meğerse ben Haluk Kesim’i yalnızca tanıdığımı sanıyormuşum” diyecekler. Çünkü İstanbul’un Beykoz Ormanları’nın bitişiğindeki bir evde doğmasına rağmen, hem Beykozlu, hem Kastamonulu, hem Rizeli, hem Karadeniz Ereğlili, hem İstanbullu, hem Yunanistanlı, hem de Düzceli nasıl olunur? Okuyunca anlayacaksınız ki, bu adam hiç de tekin biri değil.

Peki, hem politik, hem komik, hem hüzünlü, hem eğlenceli, hem radyo programcısı, hem spor yazarı, hem televizyon programcısı, hem oyuncu, hem şair, hem nesir yazarı, hem ev erkeği, hem bohem, hem mutasavvıf bir kişi nasıl olunur?

Cevabı Haluk Kesim’in BAŞARIYA ENGEL YOK kitabında.

Kısacası okuyun bu kitabı !!!

Rekabetini hırsıyla değil zekasıyla gösteren “bastonlu forvet” im o benim. Zaman zaman maç izlemeyi bırakır açarsanız radyoyu onu ve klas yorumlarını dinlersiniz. Şimdilik “underrated” ama yakında herkes onu tanıyacak, neden mi, bu kitabın arkasında saklı.

A.Bilal Bal

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.