Halit Ergenç’ten duyarlılık mesajı

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından bu yıl 27.’si gerçekleştirilen Kalite Kongresi, iş, bilim, akademi, sanat dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Davetli rekorunun kırıldığı kongrenin ikinci gününde 27. Kalite Kongresi sahnesini ünlü Aktör Halit Ergenç aldı. ‘Yaşam Biçimi Olarak Kalite’ oturumunun konuğu olan Halit Ergenç, sürdürülebilirlik temasını kapsayan iklim değişikliği, çevre, doğa, enerji, toplumsal cinsiyet eşitliği, kıtlık, eğitim, kalkınma gibi konularda görüşlerini paylaştı.

KalDer’in 27. Kalite Kongresi’nin temasını Sürdürülebilir Ortak Gelecek konusuna ayırmasını çok dikkate değer bulduğunu ifade eden Halit Ergenç, şunları söyledi:

“Sürdürülebilir, ortak bir gelecek inşa etmek, dünyadaki herkesi öncelikli olarak ilgilendiren bir konu. Dünyamızda yaşanan her türlü felâket, eşitsizlikler, toplumsal ve iklimsel problemler hepimizi etkiliyor. Renk, din, dil ayırt etmiyor. Dolayısıyla herkesin bu konuyla alâkalı mutlaka yapabileceği bir şeyler olduğuna inanıyorum. Kim ne yapabiliyorsa, mutlaka elini taşın altına koyup kendi becerileri ve yetenekleri doğrultusunda yapmak zorunda. Küçük değişimler bile büyük olumlu gelişmeler sağlayacaktır.”

Aktör Halit Ergenç, sahnede Darüşşafaka Eğitim Kurumu öğrencilerini de ağırladı. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nin yer aldığı tişörtler ile sahneye çıkan çocuklar, ünlü sanatçı ile sürdürülebilirlik ilkelerine ve geleceğe dair fikirlerini paylaştı.

blank
Halit Ergenç

KalDer hakkında

Merkezi İstanbul’da bulunan KalDer, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir’de kurduğu şubeler ile kalite bilincinin yurt çapında yayılmasına öncülük ediyor. 1998 yılında Ulusal Kalite Hareketi’ni (UKH) başlatan KalDer, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı’nın (EFQM) Ulusal İşbirliği Ortağıdır. 2006 yılında Amerika Kalite Derneği (ASQ) ile işbirliği başlatan aynı zamanda Orta Doğu Kalite Organizasyonu’nun (MEQA) kurucu üyesi olan KalDer’in ana faaliyetleri arasında Türkiye Mükemmellik Ödülü, Kalite ve Yönetim Alanındaki Eğitimler, Kalite Kongresi ve Kamu Kalite Sempozyumu, Kıyaslama Çalışmaları ve Türkiye Müşterinin Sesi çalışmaları sayılabilir. Ayrıca KalDer’in, Ankara, Bursa, İzmir, Eskişehir illerinde şubeleri, Kayseri, Trakya, Doğu Marmara ve Batı Akdeniz’de temsilcilikleri bulunmaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.