Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’den iddialara yanıt!

İkinci kez bebek heyecanı yaşayan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir klinikten çıkarken görüntülendi.

İkinci kez bebek heyecanı yaşayan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir klinikten çıkarken görüntülendi.

İDDİALARI YALANLADILAR

Çift doğacak oğulları için 150 bin liralık bebek odası alacakları haberlerinin doğru olmadığını söyledi. Halit Ergenç, “Heyecanla, hevesle doğumu bekliyoruz. Günü geldiğinde çocuğumuzu sağlıkla kucağımıza almak istiyoruz. Ali’nin odası duruyor, ikinci oğlumuz da abisinin odasında kalacak” dedi.

blank
Bergüzar Korel – Halit Ergenç

Bergüzar Korel, ablası Zeynep Korel’in kendisine dava açacağı haberleriyle ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Araya giren Halit Ergenç, “Bunlar ailevi meseleler. Uluorta konuşmayı uygun bulmuyoruz. Aile içinde çözülecek konular bunlar” diye konuştu.

Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel annesinden şikayetçi oldu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.