Halit Ergenç, Ozan Güven ve Nur Fettahoğlu’nu buluşturan “Babil” dizisinin kanalı belli oldu!

Halit Ergenç, Ozan Güven ve Nur Fettahoğlu’nu “Muhteşem Yüzyıl”ın ardından yeniden buluşturan Babil dizisinin kanalı belli oldu. Projenin ilk olarak Digiturk’ün internet platformu beIN Connect’te yayınlanacağı açıklanmıştı.

Ancak Ay Yapım imzalı diziyle ilgili ilginç bir gelişme olmuş ve yayın tarihi konusunda anlaşamadıklarını belirten taraflar karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. Ay Yapım’ın Birce Akalay, Mesut Akusta ve Aslı Enver’in de rol aldığı dizi için dijital platform yerine Star TV ve FOX’la görüşmeye başladığı gündeme gelmişti.

blank
Babil

Son gelen haberlere göre ise üçüncü bölüm çekimlerinin başladığı dizi için yapımcı Kerem Çatay Star TV ile prensipte anlaştı. Uluç Bayraktar’ın yönettiği dizinin dijital platform için 70 – 80 dakika olarak çekilen bölüm süresinin Star TV’de ne kadar olacağı ise merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.