Halil Sezai’den ‘İncir Reçeli 3’ sürprizi

Yapımcılığını BBO Yapım Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği BloombergHT’de yayınlanan Aslı Şafak’la İşin Aslı’na konuk olan Halil Sezai ilk kez açıkladı.

Şarkılarının yanı sıra İncir Reçeli filmi serisi ile büyük beğeni toplayan ünlü müzisyenden beklenen haber geldi. Çekimleri merak konusu olan ‘İncir Reçeli 3’ filminin yakında seyircisiyle buluşacağını müjdeledi.

blank

FİLM VE ALBÜM BİR ARADA

‘İncir Reçeli 3’ün çekimleri için kesin karar verildiğini söyleyen Halil Sezai’nin hayranlarına bir sürprizi daha vardı. Aslı Şafak’ın yeni albüm sorusuna Halil Sezai ilk iki filmde olduğu gibi albümün çıkışı icin de filmi beklediğini açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.