Halil Sezai hakkında 5 ayrı suçtan 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istendi

Tuzla’da 15 Eylül’de yaşlı komşusu Hüseyin Meriç’i darbettiği gerekçesiyle ‘silahla kasten yaralama’ suçundan tutuklanan şarkıcı Halil Sezai hakkında 5 ayrı suçtan 13 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

YouTube video

Tuzla’da bir sitede film çekimi için villa kiralayan Halil Sezai ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç (66) arasında tartışma çıkmıştı.

YouTube video

Yaşanan tartışma sırasında darbedildiğini belirten Meriç, karakola giderek şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Halil Sezai Paracıkoğlu’nu gözaltına almıştı. Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan Paracıkoğlu, serbest bırakılmıştı.

YouTube video

Darp görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Paracıkoğlu yeniden ifade çağrılmış, mahkemeye sevk edildikten sonra tutuklanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.