Halil İbrahim Ceyhan “Kendini Bana Bırak”

Başarılı söz ve beste yazarı, modellik ve oyunculuk hayatı, bir çok isime verdiği şarkılarla dikkat çeken yetenekli popçu Halil İbrahim Ceyhan, iki yıl aradan sonra yeni single çalışması ‘Kendini Bana Bırak’ı müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Müziğie olan ilgisi ile lise yılalrında tiyatro ve müzik eğitimleri alan yetenekli popçu Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında ‘Gelecek Vaad Eden Erkek Model’ seçildikten sonra yolu, usta müzik adamı Suat Aydoğan ile kesişince profesyonel müzik hayatına ilk adımlarını atmaya başlıyor. İlk profesyonel stüdyo çalışması ‘Kaybettim’i 2017 yılında müzikseverler ile buluşturan Halil İbrahim Ceyhan, ardından Serdar Ortaç, Belma Şahin, Suat Aydoğan, Oğuz Berkay Fidan gibi oldukça başarılı isimlere verdiği şarkılarla adından söz ettiriyor.

Ceyhan, uzun zamandır üzerinde çalıştığı sözü, müziği kendisine, düzenlemesi Tarık İster’e ait olan ‘Kendini Bana Bırak’ şarkısını geçtiğimiz günlerde Alişan Günay Yıldırım yönetmenliğinde kliplendirdi. Aynı zamanda modellik ve oyunculuk hayatına devam eden yetenekli popçu Halil İbrahim Ceyhan, rol aldığı ve 29 Kasım’da vizyona girecek ‘Hemen Döneriz’ filmi için de sıfır bir şarkı hazırladı.

Halil İbrahim Ceyhan’ın yeni single çalışması ‘Kendini Bana Bırak’ 5 Eylül’de Agy Produksiyon etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.