Haliç Üniversitesi’nin “All In One” Konseptli Kampüsünde Tercih ve Tanıtım Günleri Başladı

“All In One” kampüsüyle öğrencilerine dinamik ve sosyal bir üniversite yaşamı ve kampüs kültürü deneyimi sunan Haliç Üniversitesi, 20 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında sürecek olan tercih ve tanıtım günlerine tüm üniversite adaylarını bekliyor.

Haliç Üniversitesi çeyrek asrı geride bıraktığı eğitim yolculuğunda, yenilikçi ve çağdaş eğitim modelleriyle Türkiye’nin önde gelen vakıf üniversiteleri arasında yer almaya devam ediyor. Üniversite, bu yıl taşındığı 5. Levent’teki yeni kampüsünde “All In One” konseptli kampüs tasarımıyla tüm öğrencilerine çok yönlü bir kampüs hayatı sunuyor. Tüm akademik ve idari birimlerin bir arada bulunduğu kampüste 550 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdu, olimpik yüzme havuzu, 1275 ve 465 kişilik olmak üzere 2 oditoryumlu kongre merkezi bulunuyor. Haliç Üniversitesi, şehrin merkezinde dinamik bir kampüs hayatını mümkün kılarken; 43 lisans, 19 önlisans, 58 yüksek lisans ve 6 doktora programına sahip geniş bir eğitim alternatifi sunuyor. Nitelikli ve sektörel deneyimlere sahip üstün akademik kadrosu hem yurt içi hem de yurt dışı üniversitelerden alanında yetkin farklı disiplinlerde isimleri bir arada bulunduruyor.

Geleceğin Dijital Dünyası Haliç Üniversitesi’nde!

Haliç Üniversitesi, kampüs üniversitesinde okumak isteyenleri “Benim Yolum Haliç” sloganıyla üniversitenin tercih ve tanıtım günlerine bekliyor. 20 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan tercih günleri, üniversitenin yeni kampüsünde gerçekleşiyor. Üniversite adaylarının tercih danışmanları, kariyer uzmanları, akademisyenler ve bölümlerden öğrencilerle bir araya geldiği tanıtım etkinliklerine yoğun katılım sürerken, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden pek çok öğrenci tercih edeceği fakülte ve bölümlerle ilgili detaylı bilgi ve rehberlik hizmeti alıyor.

Bu yıl da üniversite tercihlerinde Haliç Üniversitesi bilim, teknoloji ve sanat dallarındaki eğitim standartlarıyla dikkat çekiyor. Yazılım teknolojilerindeki en gözde eğitim modelleri ve Ar-Ge faaliyetleriyle bilim ve teknolojiyi buluşturan üniversite, öğrencilerine yeni çağın ve dijital evrenin kapılarını açıyor. Haliç Üniversitesi öğrencileri AR, VR, XR, Metaverse ve Blockchain tabanlı yazılım teknolojileri, yapay zeka, big data, siber güvenlik, enerji teknolojileri, oyun tasarımı ve çizgi film – animasyon gibi yeni dijital çağın tüm trend alanlarında tam teşekküllü teorik ve pratik eğitim alabiliyorlar.

Haliç Üniversitesi son yıllarda teknoloji yatırımlarıyla da bilim ve teknolojiyi birleştiren bir profil çiziyor. “All In One” kampüsünde ileri teknoloji laboratuvarları ve teknik donanımlı amfileri bulunan üniversite, geçen yıl faaliyete geçirdiği Haliç TTO (Teknoloji Transfer Ofisi) ve Haliç Incubation (HI) Center ile öğrencilerini girişimcilik ekosistemine entegre ediyor. Haliç Üniversitesi, öğrencilerine mezun olduklarında kendi iş fikirlerini ve profesyonel planlarını hayata geçirmeleri için eğitimleri boyunca kılavuzluk yapıyor ve öğrencilerinin, iş dünyasına sağlam adımlarla giriş yapmalarını sağlıyor.

Geniş yelpazede öğrenci kulüpleri, yıl boyu süren sosyal aktivite ve etkinlikleriyle öğrencilerin sosyalleşebilecekleri interaktif bir üniversite yaşamı sürmelerini hedefleyen Haliç Üniversitesi, yapılan bir araştırmaya göre en çok burslu öğrencisi bulunan ve burs veren 4. vakıf üniversitesi olarak yeni öğrencileriyle buluşacağı dönem için yenilikçi çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.