“Hakaret ve tahrik vardı” Emre Kınay o kavgayı anlattı!

Tiyatrocu Emre Kınay, Beyaz TV muhabiriyle tartışma yaşadı. Ünlü oyuncu "Saat 12'yi geçti" diyen muhabire, "Sana mı soracağım hangi saatte eve gideceğimi?" karşılığını verdi. Kınay yaşanan gerilim sonrası açıklama yaptı ve 'hakaret ve tahrik vardı' dedi.

Önceki gün Cihangir’de bir mekanda arkadaşlarıyla akşam yemeği yiyen Emre Kınay, çıkışta muhabirlerle tartıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=JLj41Oq52NY&t=22s

Emre Kınay’ın bulunduğu masada bir kadın arkadaşının yere düşmesini görüntüleyen Beyaz TV muhabiri Mustafa Akdağ’ın soruları ünlü oyuncuyu kızdırdı.

Gerilimin artması sonrası Kınay sakinliğini koruyamadı ve “Sen basınsan polis çağır, şikayetçiyim. Sana mı soracağım?” diyerek tepki gösterdi.

Muhabirin, “Ben Beyaz TV’nin muhabiriyim” diye kendisini tanıtmasının ardından Kınay, “Senin çalıştığın yeri biliyorum. Patronunu biliyorum, sorduğun sorunun yerini biliyorum. Ne yapmaya çalıştığının farkındayım ama bu maaşa yapılacak iş değil bu. Gel benimle çalış, bana kimse saat kaçta dışarıda olacağıma karışmıyor. Annem, babam karışmıyor, sen kimsin geri zekalı!” dedi.

Emre Kınay yaşanan o kavganın ardından ilk kez Neler Oluyor Hayatta’ya konuştu. Kınay, Hakan Ural’a özel olarak yolladığı ses kaydıyla o gece yaşananları anlattı. Kınay açıklamasında şunları söyledi:

Oniki’ye çeyrek kala hesabı ödedik. Mekanın zaten hesabı kapattığı saatten belli olur o. Mahkemede zaten bakacaklar herhalde. Ceketimi giydim gidiyorum diyorum ama ısrarla ‘Belediye başkanı olsaydın 12:00’den sonra oturacak mıydın’ diye tahrik edici, durmaksızın… Hakaret ve tahrik vardı. Cevap veriyorum, verdikçe aynı soruyu döndürüyor tekrar soruyor. Ve ağzımın içine kadar mikrofonla giriyor. Yani, çok tatsız oldu. Ben de o tahriğe kapılmamalıydım. Öfkem biraz yüksek oldu. Çok sinirlendim. Çünkü ne işiniz var gibi bir soru vardı. Yani saçma sapan.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.