Hakan Ural, Bakanlığın söyleşisinde ‘çevreyi’ anlatacak! ‘Kendimizi aşağılanmış hissettik’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ‘çevre ve medya’ söyleşisine TV ünlüsü Hakan Ural’ı konuşmacı olarak çağırdı. Bakanlık, etkinlik için vatandaşlara SMS gönderirken etkinliğin afişleri de bastırıldı. Bakanlık çalışanları, “Kendimizi aşağılanmış hissettik” ifadelerini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, TV ünlüsü Hakan Ural’ı, “Çevre ve Medya Üzerine” konu başlıklı söyleyişe konuşmacı olarak çağırdığı ortaya çıktı. Bakanlık, Hakan Ural’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik için yurttaşlara SMS gönderirken etkinliğin afişleri de bastırıldı.

BirGün’den Mustafa Bildircin’in haberine göre ise bakanlık çalışanları, Hakan Ural’ın konuşmacı olarak katılacağı davete ilişkin “Kendimizi aşağılanmış hissettik” dedi.

blank

Bakanlığın Hakan Ural’ı çevre ve medya konulu etkinliğe konuşmacı olarak davet etmesi büyük tepki çekti. Sosyal medyada tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Başka kimseyi bulamadınız mı?”, “Ne çevreden anlar ne medyadan… Hangi birikimle çağırdınız?” ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.