Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi Aygün Aydın’a 17 gün zorlama hapis cezası

Hakan Sabancı ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamaların ardından uzaklaştırma kararı alınması rağmen mesajlar paylaşmaya devam eden Aygün Aydın hakkında 17 gün zorlama hapis cezası kararı çıktı.

İş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddiasında bulunan Aygün Aydın, Sabancı hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile olay olmuştu.

blank

Hakan Sabancı’nın kendisi hakkında aldığı uzaklaştırma kararını paylaşımlarına devam ettiği gerekçesi ile ihlal eden Aydın, hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Mahkeme, Aygün Aydın’ın ısrarla mesajlarına devam etmesi nedeniyle bu kez 17 gün zorlama hapsi cezası verdi.

Aygün Aydın, karara itiraz ederken dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Paylaşımda Hakan Sabancı’nın ismi geçmemektedir. Evimin önünde de her gün siyah bir araç duruyor. Can güvenliğimden endişe duyuyor ve kararın kaldırılmasını istiyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.