Hakan Peker’den efsane gece

Pop müziğin efsane ismi Hakan Peker, 1 Ekim Cumartesi akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda 4 bin kişiye unutulmaz bir konser verdi. Peker’in hemen her şarkısında, sahnede ayrı bir görsel şov yaşandı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Hakan Peker’e seyircisi de adeta bir koro gibi eşlik etti.

Hakan Peker, konserini izlemeye gelenler arasında Esra Erol, Reyhan Karaca, Murat Başoğlu, İpek Açar, Erol Köse, Hakan Akkaya gibi ünlü isimlerde vardı.

Unutulmaz Bir Gece Yaşayacağız

Sahneye asansör ile çıkan Hakan Peker, konser sırasında zaman zaman seyircisiyle konuşmayı ihmal etmeyerek, varlığınızla mutluluk verdiniz. Unutulmaz bir gece yaşayacağız diye seslendi.

1989 yılından 2016 yılına kadar olan 14 albümden en sevilen eski ve yeni şarkılarını sevenleri ile birlikte hep bir ağızdan seslendiren Peker, repertuvarında; Bir Efsane, Amma Velakin, Köylü Güzeli, Karam, İllaki, Hey Corc gibi şarkılarına yer verdi.

hakan-zafer-peker

Kardeşler İlk Kez Aynı Sahnede

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konseri için çok özenen ve sevenlerinin karşısına sürprizlerle çıkan Hakan Peker, sahnede ilk defa abisi Zafer Peker ile şarkı söyledi. Ayağını kıran Zafer Peker, sahneye alçılı ayağıyla çıkarken, ayağım da kırılsa, yangın da çıksa burada olacaktım diyerek Diyemedim ve Sensiz Sabah Olmuyor şarkılarını Hakan Peker, tabure de oturan abisine sarılarak birlikte söyledi.

Sürpriz Dolu Gece

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konsere Metin Özülkü orkestrayla eşlik ederken, modacı Hakan Akkaya da art direktörlüğünü üstlendi. Hakan Peker’i sahnede sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Metin-Eda Özülkü ve Burak Kut sahneye çıkarak birlikte şarkı söylediler.

Hakan Peker, konserinde terör şehitlerini de unutmadı. Ülkemizde yaşanan korkunç terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitler için seyircilerden türk bayraklarını sallamalarını isteyen Hakan Peker, sahnede duygusal anlar yaşadı. Açıkhavayı dolduran 4 bin kişinin çağrısına cevaben türk bayrakları sallamalarına ve alkış tufanına tuttuğu gecede, protestonun ardından Hakan Peker, Zafer Peker, Burak Kut ve Eda-Metin Özülkü hep birlikte Memleketim şarkısını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.