Hakan Muhafız 3. sezonuna Mucize Doktor’un yıldızı Taner Ölmez damga vurdu

Hakan Muhafız dizisinin 3. Sezonu bugün Netflix’te yayınlandı. Bu sezon kadroya dahil olan Taner Ölmez, kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan ve Okan Yalabık gibi ünlü isimlerin yer aldığı ‘Hakan: Muhafız’ dizisinin üçüncü sezonu izleyicinin beğenisine sunuldu. Netflix’te yayınlanan dizinin yeni sezonuna, Mucize Doktor’da yer alan Taner Ölmez de dahil oldu.

‘SENİN İÇİN İZLEYECEĞİM’

Mucize Doktor’daki performansıyla gönülleri fetheden Ölmez, hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı. Sosyal medyada oyuncu için, “Senin için izleyeceğim” şeklinde pek çok yorum yapıldı. Kısa sürede diziyi izlemeye başlayanlar ise ünlü oyuncunun performansına tam not verdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.