Hakan Altun’la Bodrum’da arabesk rüzgarı

Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, önceki gün Gerçek Yapım organizasyonu ile düzenlenen Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

Yaklaşık iki bin beş yüz kişilik dev bir koro ile şarkılarını birlikte seslendirdi. Konsere gelenler arasında Rubata grubu da vardı.

Altun, efsane parçası ‘Telefon’ ile seyirciyi selamlayıp, Sende Ağla, Aşk Lütfen Gel gibi sevilen parçalarını söyledikten sonra, izleyicinin ayakta alkışlarıyla sahneden uğurlandılar. Aralıksız üç saate yakın sahne de kalan Altun, birinden duygusal ve arabesk parçalarını sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan söyledi. Şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran Hakan Altun, Antik Tiyatro’daki arabesk rüzgarı estirerek Bodrumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.