Hakan Altun’dan korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı!

Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile birlikte Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programını sunan şarkıcı Hakan Altun hastaneye kaldırıldı. Çekimler öncesi hastaneye kaldırılan Hakan Altun hayranlarını korkuttu.

Ünlü şarkıcı Hakan Altun’dan hayranlarını üzen haber geldi. Kanal D ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programını Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can ile birlikte sunan Hakan Altuna çekim öncesi ekip tarafından hastaneye götürüldü.

5 GÜN YOĞUN BAKIMDA TUTULACAK

Hakan Altun, televizyon programının çekimleri öncesi rahatsızlanarak, ekip arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Bilinci açık olan Hakan Altun’un tedbir amaçlı 5 gün yoğun bakımda tutulacağı öğrenildi. Altun’un 2007’de beyin ameliyatını gerçekleştiren doktorunun kontrolünde olduğu ifade edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.