Hakan Altun, yıllar önce geçirdiği beyin ameliyatı sonra yaşadığı değişimi anlattı

TV8’de yayınlanan “Yılmaz Morgül’le Mutlu Günler Türkiye” programına konuk olan Hakan Altun, yıllar önce geçirdiği beyin ameliyatı sonra yaşadığı değişimi anlattı.

“ÖYLE YAZILAR VARDI Kİ…”

Geçirdiği beyin kanaması sonrası çok ciddi bir ameliyat geçiren Hakan Altun, “Hastalıklarda moral çok önemlidir. Moraliniz iyiyse kolay kolay grip bile olmasınız. Beyin ameliyatı geçirdim. Hastane girişinde adıma açılmış anı defteri vardı. Öyle yazılar vardı ki… Doktorum bile ‘Bu hastanede yıllardan beri çalışırım. Çok ünlü insanları da tedavi ettim. Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm’ dedi. Dualar çok işe yaradı. Hastalıklardaki en büyük devalardan biri duadır. Beni o durumumda yalnız bırakmayan herkese teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“HAYATA HEP POZİTİF BAKARIM”

“Ameliyat sonrası nasıl bir ders çıkardın” sorusuna ünlü şarkıcı, “Hayata zaten tebessümnle bakmayı severim. Tebessüm sadakadır. Çok önemli bir söz. Bir yere girdiğimde hep yüzümde tebessümü görürsünüz. Hayatım tamamen değişmedi. Şunu anladım; bu hayatta sağlığınız olmadan hiçbir şey yapamıyorsunuz. Bir projeye bile başlayamıyorsunuz. Hayata hep pozitif bakarım. Hayatımı insanları kırmamak üzerine kurdum. Sinirli bir insandım, ameliyattan sonra sinirim dindi” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.