Hakan Altun ve Derya Bedavacı‘dan düet sürprizi!

Sevdalıları birleştiren şarkı ‘Kavuşmalıyız’

Onlar şarkı söylerken kimi zaman aşkı, kimi zaman hüznü hissedersiniz. Onların sesi sizi büyüler, o kadar içten söylerler ki şarkıları aşık olmak istersiniz.

Aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi Hakan Altun ve kısa bir zamanda buğulu sesi ile kendinden söz ettiren Derya Bedavacı, sevdalılar haftası için bir araya geldi. Bu özel günde sevdalılar için ‘Kavuşmalıyız’ isimli çok özel bir şarkıyı birlikte seslendirdiler.

Yaşanmış ve yaşanacak aşklara eşlik edecek ‘Kavuşmalıyız’ şarkısının sözü ve besteci Derya Bedavacı’ ya, düzenlemesi ise Aydın Kara’ya ait. Akustik soundlarda hazırlanan ‘Kavuşmalıyız’ şarkısına yorumunun yanı sıra Hakan Altun udi ile de eşlik etti. Hakan Altun ve Derya Bedavacı ‘Kavuşmalıyız’ düeti, Hak Yapım etiketiyle tüm dijital kanallarda.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.