“Hainlik peşindeydi…” Hadise’nin ablası açtı ağzını yumdu gözünü!

Sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, “İnsanlar ailemi bölmeye hazırdı. Çekemeyenler hainlik peşindeydi” açıklamasında bulundu.

Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz’ün anneleri Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminin ardından araları açılmış, birlikte çalışan kardeşler iş birlikteliklerini sonlandırmıştı.

ARALARINDA SORU YOK

Hülya Açıkgöz geçtiğimiz günlerde ilk kez konuşmuş ve muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı. Kötü günlerin geride kaldığın söyleyen abla Açıkgöz, Hadise ile aralarında sorun olmadığını belirtmişti.

“SOYADIMI HİÇ KİMSEYE YAR ETMEM”

Bu röportajın ardından Hülya Açıkgöz bu kez Instagram’da takipçilerinin sorularını yanıtladı. Hülya Açıkgöz burada yazdıklarıyla adeta şimdiye kadar yaşananları özetlemiş oldu. Aile soyadına leke gelmemesi adına sustuğunu söyleyen Açıkgöz şu ifadeleri kullandı:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.