Hadise’ye kardeş darbesi

Hadise’nin mali işleriyle ilgilenen kardeşi Hülya Açıkgöz’ün, birçok kalemden elde edilen 12 milyon TL’lik kazancı zimmetine geçirdiği iddia edildi.

Hadise’nin eski menajeri ve ablası Hülya Açıkgöz hakkında şok iddia! Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar teşebbüsü, Açıkgöz kardeşler arasında büyük sorunların ortaya çıkmasına neden olmuş ve Hadise ablasıyla olan iş ilişkisini kısa bir süre önce bitirmişti. Çeşitli kaynaklardan gelen bilgiye göre, abla Hülya Açıkgöz’ün Hadise’nin projelerinden haksız kazanç elde ederek yolsuz bir şekilde proje kazançlarının bir kısmını zimmetine geçirdiği öne sürüldü. Müzikonair’deki iddiaya göre Hadise’nin mali işleriyle ilgilenen Hülya Açıkgöz, elde edilen kazançlardan yüklü miktarda para aldı. Ardından Açıkgöz’ün Belçika’ya gittiği ve yaklaşık 12 milyon TL’lik vurgun yaptığı öne sürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.