Hadise’ye göğüs ucu uyarısı geldi

Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ile cesur kıyafetindeki detay yüzünden takipçileri tarafından uyarıldı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla beğeni toplayan Hadise, son paylaştığı fotoğraf için hayranları tarafından göğüs ucunun gözüktüğü konusunda uyarıldı.

DETAYI FARK ETMEDİ

Paylaştığı fotoğrafta herkese mutlu haftalar dileyen Hadise, cesur kıyafetindeki göğüs ucu detayını fark etmedi. Fotoğrafı fan sayfalarında paylaşılan şarkıcıya yorum yağdı.

“HİÇ Mİ FARK ETMEDİN”

Ancak ünlü şarkıcının dikkatli takipçileri, Hadise’nin göğüs ucunun göründüğünü ve bu fotoğrafı hemen kaldırması gerektiği konusunda “Göğüs görünüyor hiç mi farkına varmadın” uyarılarında bulundular.

blank

FOTOĞRAFI SİLMESİ BEKLENDİ

Takipçilerinden gelen tepkiler üzerine fotoğrafı silmesi beklenen Hadise’ye yapılan kötü yorumlara tepkiler de geldi. Hadise’nin sıkı fanları, ünlü şarkıcıya olan sevgilerini yorumlarda belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.