Hadise’nin yeni sevgilisi Kaan Yıldırım ailesini sildi!

Şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım’dan şaşırtıcı bir hamle geldi. Yıldırım, dün Instagram hesabından anne ve babasını sildi. Çıkan haberlerden sonra ünlü oyuncu konuyla ilgili suskunluğunu bozdu.

Ünlü şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım bir süredir aşk yaşıyor. İkili, konu hakkında açıklama yapmasa da paylaşımlarıyla sürekli dedikoduları alevlendiriyor.

Hadise’nin geçtiğimiz haftalarda beyaz bir köpekle verdiği poz, aşkını deşifre etti. Şarkıcının fotoğrafındaki köpeğin, oyuncu Kaan Yıldırım’a ait olduğu öğrenildi.

Çıkan haberler karşısında çift, suskunluğunu korurken, ünlü şarkıcı yakayı bir kez daha ele verdi! Hadise’nin internet üzerinden katıldığı bir programda sevgilisi Kaan Yıldırım’ın evinde karantinada olduğu ortaya çıktı.

İkili hakkındaki çıkan aşk haberleri günden güne artarken Kaan Yıldırım’dan şaşırtıcı bir hamle geldi. Kaan Yıldırım annesi ve babasını Instagram hesabından sildi. Oyuncu, annesi Seyhan Yıldırım’ı ve babası Hakan Yıldırım’ı takip etmeyi bıraktı. Yıldırım’ın bu hareketi kafaları karıştırdı.

AÇIKLAMA GELDİ!

Kaan Yıldırım çıkan haberlerden sonra açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu, “Ailem benim her şeyimdir, herkesin olduğu gibi… Onları takipten çıkarmamın tek nedeni onların özelini koruma içgüdüsüydü. Yanlış yorumlanmasını istemem. En kısa zamanda ailelerimizle birlikte geçireceğimiz sağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.