Hadise’nin sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım’dan Netflix Türkiye tepkisi

Netflix'in Türkiye'deki çekimlerini durdurma kararı aldığı iddiası sosyal medyayı salladı. Netflix Türkiye'nin yasaklanıp yasaklanmayacağı gündemine Kaan Yıldırım da sessiz kalmadı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in Netflix’in Türkiye’deki çekimlerini durdurma kararı aldı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Son günlerde özellikle dizilerdeki eşcinsel karakterler nedeniyle RTÜK ve Netflix arasındaki restleşme sürüyor. Cüneyt Özdemir’in ardından Fatih Altaylı da konu hakkında bir yazısında “Netflix’in bir Türk yapım şirketine ısmarladığı bir işin, RTÜK’ün müdahalesi sonucu iptal edildiğini belirtmişti.

Netflix Türkiye’nin “Türkiye’den çekiliyoruz” veda mesajı ortalığı karıştırdı

Bu iddialar sonrası Netflix’in Türkiye’den çekileceği konusu gündem oldu.

Son dönemlerde Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilen Kaan Yıldırım bu konuda bir paylaşım yaptı. Yakışıklı oyuncu Netflix’e yapılan müdahaleyle ilgili şunları söyledi:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.