Hadise’den Ozan Güven’e: Eziksiniz

Hadise, şiddet iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen Ozan Güven hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Hadise Twitter üzerinden; "Kadını aşağılayan, kendi komplekslerinden, ezik hallerinden kadını yerle bir eden bu erkeklere sadece söyleyeceğim bir laf var: EZİKSİNİZ!" ifadelerini kullandı.

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u evinde 1 saat boyunca darp ettiği ileri sürülen oyuncu Ozan Güven’e sanat camiasından tepkiler çığ gibi büyüyor.

Son olarak Hadise de konuya ilişkin Twitter hesabı üzerinden sert açıklamalarda bulundu.

“EZİKSİNİZ”

Türkiye’de her gün kadınlar şiddete uğruyor. Bıçakla ölen, kurşunla ölen, balkondan atılan kaç tane kadının daha ölümüne şahit olacağız?

Midem bulanıyor erkeklerin kadınlara uyguladıkları her türlü şiddetten! Bir kadınla bir ilişki yaşıyorsan o senin malın değil! O birinin kızı, kardeşi, ablası, arkadaşı.

Kadını aşağılayan, kendi komplekslerinden, ezik hallerinden kadını yerle bir eden bu erkeklere sadece söyleyeceğim bir laf var: EZİKSİNİZ!

Hayatınızda ne yaşadıysanız, neyse sorununuz önce çözün ondan sonra bir kadınla ilişki yaşamaya başlayın! Kadınlar sizin sorunlarınızın ilacı ya da egonuzu tatmin edecek oyuncağınız değil.

Bir ilişkide dört duvar arasında neler oluyor bilemeyiz. Her aşkın hikayesi, tartışmaları, kavgaları farklıdır AMA NE OLURSA OLSUN kadına EL KALDIRAMAZSIN.

NOKTA.

Y E T E R.

Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu’ndan Ozan Güven’e sert tepki

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.