Hadise’den flaş Eurovision açıklaması!

Hadise’den Eurovision açıklaması! “Kimse bana teklif etmedi”

Hadise’den flaş Eurovision açıklaması! “Kimse bana teklif etmedi” dedi rotasını Belçika’ya çevirdi… Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile ayrıldığı yönündeki iddialarla gündemden düşmeyen Hadise, şimdi ise Eurovision açıklamasıyla çok konuşuldu.

Popçu Hadise, uzun süredir göremediği annesi Gülnihal Açıkgöz ve babası Hasan Açıkgöz’ü ziyaret etmek için doğup, büyüdüğü Belçika’ya gitti.

Belçika’da ‘MNM Radyo’da Peter Van de Veire’in programına konuk olan Hadise, samimi açıklamalarda bulundu. 2009’da “Düm Tek Tek” ile Türkiye’yi temsil eden ve 4’ncü olan şarkıcı, “Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması’na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision’a gitmek istiyorum ama kimse bana teklif etmedi” dedi.

35 yaşındaki ünlü şarkıcı, kendisine gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.