Hadise’den Ebru Şallı’yı kızdıracak açıklama

Ebru Şallı’yı kızdıracak açıklama… Hadise, eski sevgilisi Sinan Akçıl’la birlikte olan Şallı’yı tanımadığını söyledi.

O Ses Türkiye’ yarışmasında jüri koltuğuna oturan Hadise, Karaköy’de eğlendiği bar çıkışından görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, Ebru Şallı’nın pilates videolarıyla zayıflayacak haberlerine sert bir açıklamada bulundu. Hadise, eski sevgilisi Sinan Akçıl’la bugünlerde birlikte olan Şallı için “Tanımadığım insanlarla beni yan yana getirmelerine bir anlam veremiyorum. Ebru Şallı’yı hiç tanımam. Zaten benim böyle şeylerle de zayıflamama gerek yok” dedi.

Ülkem için her şeyi yaparım!

2009 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda 4’üncülük elde eden şarkıcı, yeniden bu etkinlikte yer almaya ise yeşil ışık yaktı. Yarışmayı başarılı bir sonuçla tamamlayan sanatçı, “İnşallah Türkiyede güzel bir adayla, doğru bir şarkıyla orada sahne alır. Ben ülkem için her şeyi yaparım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.