Hadise’den Demet Akalın’a: Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?

Instagram’da 10 milyonu bulan takipçi sayısını duyurarak dikkat çeken Hadise’nin sözleri geçtiğimiz gün kendisi hakkında “Koca yok, yalnız uyuyor” diyen Demet Akalın’a gönderme olarak algılandı.

Geçtiğimiz günlerde Hadise, Harbiye konseri sırasında çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmış ve “Mekanın sahibi geri geldi” notunu paylaşmıştı. Bunun üzerine Demet Akalın Hadise hakkında espri yaparak “Her yerin sahibi olsa ne olur koca yok yalnız uyuyor’ demişti!

Hadise’nin son konserinde yaptığı paylaşım ise Akalın’a gönderme olarak düşünüldü.

“SENİN 10 MİLYON TAKİPÇİN YOK Kİ”

Hadise Instagram’da 10 milyon takipçiye ulaştığını Müge Anlı’nın “Senin kocanın evi yok ki” sözlerine gönderme yaparak duyurdu. Hadise “Senin Instagram’da 10 Milyon takipçin yok ki! Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun? Senin Instagram’da 10 milyon takipçin Y-O-K! Ama benim var. 10 milyona sesleniyorum burada çok eğleneceğiz” notuyla beğeni topladı. Takipçileri Hadise’nin bu sözlerini Demet Akalın’a bir cevap olarak düşündü ve yorum yağdırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.