Hadise’den amele yanığı pozu

Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan sonra sessiz kalmayı tercih eden Hadise, Instagram paylaşımıyla şoke etti.

Hem yaşadığı aşk ile hem de yeni şarkısıyla gündemden düşmeyen Hadise’den sosyal medyayı sallayan yaz fotoğrafları geldi. Paylaşım sosyal medyada dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

Özellikle son yıllarda aşk hayatıyla ve ailevi problemleriyle gündeme gelen ünlü sanatçı Hadise, en son Reza Zarrab ile anılmış ve sevgilisi Kaan Yıldırım tarafından terk edilmişti. Hadise, sosyal medya hesabından amele yanığı olduğu fotoğrafını paylaştı.

blank

Hadise geçtiğimiz haftalarda ‘Hay Hay’ isimli şarkısını hayranlarıyla buluşturmuştu. Dünya çapında da adından bahsettiren Hadise’nin klibi ilk gün 2 milyon izlenerek, dünya çapında en çok izlenen dördüncü video olmuştu. Ayrılığıyla da gündemden düşmeyen Hadise Kaan Yıldırım’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakmıştı. Ayrılık haberi sonrası Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’den olay bir fotoğraf gelmişti.

‘Boynuz’ paylaşımı, ‘ihanet’ göndermesi olarak yorumlanmıştı. Hülya Açıkgöz, magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerin ardından açıklama yapmıştı. Açıkgöz, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapmış, “Rica ediyorum yaptığım paylaşımları Hadise veya ailemle bağdaştırmayın” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.