Hadise, zayıflamak için 30 bin TL ödedi!

Fazla kilolarını vererek fit bir görünüm elde eden Hadise’nin verdiği kilolar için 30 bin TL ödediği öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Hadise bir ayda tam 6 kilo vererek fit bir görünüme kavuştu. Özel diyetisyen ve spor eğitmeniyle çalışan popçu, fiziği için 30 bin lira harcadı.

Son yıllarda fazla kiloları için eleştirilen Hadise zayıflamak için parasına kıydı. Şeyda Coşkun’la zayıflama serüveni hüsranla sonuçlanan popçu, bu kez diyetisyen Seda Çayhan’ın kapısını çaldı.

blank
Hadise

Çayhan’la 2 aydır çalışan şarkıcı, diyetine tamamiyle sadık kaldı. Her sabah kayısı, çubuk tarçın, maydanoz ve yeşil elmalı ödem çayıyla da form tutan Hadise, diyetisyen için 20 bin lira ödedi. Spor da yapan popçu, özel hoca için 10 bin lirayı gözden çıkardı. Bir ayda 6 kilo veren Hadise’ye zayıflamak 30 bin liraya mal oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.