Hadise, yeni klibinde önlemi elden bırakmadı

Bir önceki klibi müstehcen sahneler içerdiği gerekçesiyle yasaklanan Hadise, yeni klibinde montla kamera karşısına geçti.

Fransız model Aurelien Muller ile kamera karşısına geçtiği “Sıfır Tolerans” şarkısının klibi müstehcen bulunduğu gerekçesi ile yasaklanmıştı. Yeni klipte Hadise, önlemi elden bırakmadı.

KARARA İTİRAZ ETMİŞTİ

RTÜK klibi yayınlanan kanallara ceza vermiş bunun üzerine de kanallar klibi yayınlamayı bırakmıştı. Hadise bu karara itiraz etmiş ve klibini savunmuştu. “Müzik kanallarında klibim yayınlanmıyor. Klibime vurulan damgayı hiçbir şekilde kabul etmeyeceğim” demişti. Hadise’den kardeşine abla uyarısı!

MONTLA KLİP ÇEKTİ!

Bir önceki klibi yasaklanan Hadise bu kez işini garantiye aldı. “Farkımız Var” isimli şarkısına yeni bir klip çeken şarkıcı bu kez montla kamera karşısına geçti, klip boyunca da montunu üzerinden çıkarmadı. Ayrıca klipte herhangi başka birine de rol vermedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.