Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğine Gülnihal Açıkgöz müdahalesi!

Hadise ile eşi Mehmet Dinçerler ayrılık kararı almışlar, bu ayrılık kararında Mehmet Dinçerler’in psikolojik baskı uyguladığı hatta Dinçerler’in annesinin, gelinini istemediği iddialarının etkili olduğu öne sürülmüştü. Yeni bir iddiaya göre; ünlü şarkıcının annesi Gülnihal Açıkgöz, hem kızına destek olmak hem de dünürü Nezihe Dinçerler ile de görüşmek üzere Türkiye’ye gelecek.

Hadise ile Mehmet Dinçerler evliliğinde yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü şarkıcı, eşinden psikolojik baskı gördüğünü iddia etmiş ve bu iddia, boşanma dilekçesinde yer bulmuştu. Kamuoyunda yer alan iddialardan bir diğeri ise Mehmet Dinçerler’in annesinin, gelini Hadise’yi istemediği yönündeydi. Boşanma davası süreci devam ederken devreye anneler girdi.

GÜLNİHAL AÇIKGÖZ MÜDAHALESİ! DÜNÜRÜYLE KONUŞMAYA GELİYOR

Enn Magazin’de yer alan iddiaya göre; Gülnihal Açıkgöz, boşanma aşamasında olan kızına destek vermek için Belçika’dan Türkiye’ye gelecek. Hadise, şimdilerde bekarken yaşadığı evinde ikamet ediyor. Bir süre kızının yanında kalacak olan anne Açıkgöz sadece bununla da sınırlı kalmayacak.

Ünlü şarkıcının annesi, iddiaların odağındaki bir diğer isim olan Nezihe Açıkgöz ile de görüşecek.

İŞTE! Mehmet Dinçerler’in Hadise’den istediği takıların listesi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.