Hadise ve kardeşleri 3 polis hakkında yasal işlem başlattı

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz ‘ün canına kıymaya kalktığı ve kızlarına yazdığı veda mektubu ortaya çıkmıştı. Veda mektubunda anne Açıkgöz, kızlarını para derdine düşüp kendisiyle ilgilenmemekle suçlarken, Hadise annesinin zehirlendiğini iddia etmişti.

Akşam gazetesinden Bilgen Bülbül’ün haberine göre mektubun ortaya çıkmasının ardından Hadise’nin kardeşleri Hülya, Derya Açıkgöz, avukatları aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu.

Açıkgöz kardeşler, “Annemizin intihar girişimiyle ilgili olan mektubunu; olay yeri inceleme polislerinin sızdırdığını düşünüyoruz” diyerek 3 polis hakkında yasal işlem başlatılmasını istedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.