Hadise ve Kaan Yıldırım paylaşımlara doymuyor

Hadise ve Kaan Yıldırım’ın siyah beyaz paylaşımlarına beğeni yağdı. Ünlü çift, Instagram hesaplarından siyah beyaz fotoğraflar paylaşarak hayranlarını mest etmeyi sürdürüyor.

Hadise-Kaan Yıldırım çiftinden yeni haberler var. Bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerinde evlilik kararı alarak magazin gündemini bomba gibi düşen aşıkların siyah beyaz paylaşımları olay oldu.

Sosyal medyayı aktif kullanan Hadise ve Kaan Yıldırım ikilisi Instagram hesaplarından aynı gün ayrı ayrı siyah beyaz fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Her adımları olay olan sevilen çiftin yeni paylaşımları hayranlarının gözünden kaçmadı. İşte güzelliği ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Hadise’nin paylaşımı…

blank

Kısa sürede sosyal medyada hızla yayılan fotoğraflara ilgi büyük oldu. İşte yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım’ın sempatik hallerini yansıttığı paylaşımı…

Öte yandan başarılı şarkıcı, Instagram paylaşımlarına yenilerini de ekledi. Tarzını ve güzelliğini konuşturan ünlü ismin son fotoğraflarına beğeni yağdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.