Hadise ve Kaan Yıldırım birlikteliği evliliğe mi gidiyor?

Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı dolu dizgin devam ediyor. İddiaya göre, Hadise, sevgilisinin ablası Nilüfer Yıldırım ile tanıştı ve görümcesinden tam not aldı.
Haberler

Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı, adım adım evliliğe doğru gidiyor. Yaklaşık 3 aydır birlikte olan Hadise ile Kaan Yıldırım, karantina sürecinde de ayrılmadı.

İddiaya göre, ünlü çift, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini biraz da olsun resmileştirdi. Hadise, Kaan Yıldırım’ın ablasıyla tanıştı. Konuşulanlara göre; Hadise, pandemi süreci bittikten sonra da Yıldırım’ın anne ve babasıyla tanışacak. Bu arada Kaan Yıldırım’ın da Hadise’nin kardeşi Derya Açıkgöz ile tanıştığı biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.