Hadise, Tarkan gibi hayranı ile evliliğe yeşil ışık yaktı

Herkes gibi evlenmek istediğini söyleyen Hadise, “Annem geçenlerde ‘Ne zaman evleneceksiniz?’ diye sordu. Her şey kısmet. Ben evliliğe ve mutluluğuna inanan biriyim” dedi

Hadise, önceki akşam Akaretler Vogue Restaurant’ta kız kardeşi Derya Açıkgöz ve arkadaşlarıyla yemekteydi. Şarkıcı, çıkışta muhabirimizle röportaj yapacağı sırada arayan annesi Gülnihal Açıkgöz’e “Annecim Milliyet gazetesi yakaladı. Şu an röportajdayız” diyerek cevap verdi. Hadise, “Anneniz evlenmenizi istiyor mu?” sorusuna “Evet, geçenlerde ‘Kızım ne zaman evleneceksiniz?’ diye sordu” yanıtını verdi.

Dört kardeş olduklarını ve herkes gibi evlenmek istediklerini söyleyen Hadise, “Her şey kısmet. Annem ve babam biz çok küçükken ayrıldı. Ben evliliğe ve sıcak yuvanın mutluluğuna inanan biriyim” şeklinde konuştu. Şarkıcı, “Tarkan gibi hayranınızla evlenir misiniz?” sorusuna ise “Aşık olunca neden olmasın?” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.