Hadise ‘Sevgilimi asla Instagram’da paylaşmayacağım, ben aşığım demeyeceğim’ sözlerine açılık getirdi

Ayrılıkları ile çok konuşulan Hadise Kaan Yıldırım çiftinin barışma haberi hayranlarını sevindirdi. Ünlü şarkıcı Hadise geçen sene yaptığı bir açıklama nedeniyle çok konuşulmuştu. Hadise: ‘Sevgilimi asla Instagram’da paylaşmayacağım, ben aşığım demeyeceğim’ sözlerine açılık getirdi.

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan çifti Hadise ve Kaan Yıldırım ilişkilerine devam etme kararı aldı. Ayrılıkları ile çok konuşulan ve birbirlerine rest çeken çiftin geçtiğimiz günlerde barıştığı öğrenilmişti. Ünlü şarkıcı Hadise geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklama ile ilgili duruma açıklık getirdi.

“HEPİMİZ İNSANIZ”

Hadise, geçen yıl söylediği ‘Sevgilimi asla Instagram’da paylaşmayacağım ben aşığım demeyeceğim’ sözüne açıklık getirdi. “Büyük konuştuğum anlar oldu” diyen şarkıcı, “Siz de bu görüntüleri veriyorsunuz aralarda, kendime gülüyorum. Demek ki dersimiz ne? Büyük konuşmamak…” ifadelerini kullanarak durumunu ti’ye aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.