Hadise, seksi fotoğraflarını paylaşmaya hız kesmeden devam ediyor

Şarkıcı Hadise, sosyal medyadan seksi fotoğraflarını paylaşmaya hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal medyadan yaptığı seksi paylaşımlarla son zamanlarda tüm dikkatleri üzerine toplayan ünlü şarkıcı Hadise, Instagram paylaşımlarına devam ediyor.

blank
Hadise

Güzel şarkıcı geçtiğimiz gün yine cesur bir paylaşım yaparak takipçilerini heyecanlandırdı. Ünlü şarkıcı, ev halini çekip Instagram hesabına yükledi. Hadise’nin bu paylaşımı çok kısa bir sürede onbinlerce beğeni alırken Hadise’nin yorumları kapatması ise dikkatleri çekti. Hadise’ye yorum atamayan kullanıcılar tepkilerini önceki gönderilere yazarak gösterdi. Bazı kullanıcılar “Anladık seksisin bacım” “Yaşlandın evlen artık” gibi yorumlar yaparken bazıları ise “Senin her halin güzel” “Mekanın sahibi sensin” gibi yorumlar yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.