Hadise, Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay BİP Magazin’de

Günün öne çıkan magazin olayları BİP Magazin’de

HADİSE DUBAİ’DE MAHSUR KALDI!

Hadise’nin Dubai çıkarması kabusa döndü! Ünlü yıldız iş için gittiği Dubai’de kar fırtınası yüzünden uçaklar iptal olunca mahsur kaldı! Dünyanın en lüks binalarından birinde mahsur kalan Hadise sosyal medyadan o anlarını paylaştı ve takipçilerinin “Keşke biz de orada mahsur kalsak” tepkilerine yol açtı!

ÖNCE SİLDİ…SONRA GERİ ADIM ATTI!

Sarp Levendoğlu’ndan Birce Akalay’a geri adım! 2.5 yıllık evliliklerini ihanet yüzünden bitirme kararı alan ünlü çiftin arasında sular durulmuyor…Sarp Levendoğlu ayrılık kararının ardından bir anlık sinirle Birce Akalay’ı tüm hesaplarından sildi! Ancak aklı başına biraz geç gelen Levendoğlu kısa bir süre sonra geri adım attı ve Birce Akalay’ı sessiz sedasız tekrar takip etmeye başladı! Bu gelişmeler Sarp Levendoğlu’nun ayrılık pişmanlığı yaşadığını düşündürttü!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.