Hadise: O Ses Türkiye’de eğer şampiyon olursam…

Hadise, bu yıl O Ses Türkiye’de birinci olursa kazanan yarışmacısına jestleri olabileceğini müjdeledi.

O Ses Türkiye’nin sevilen jüri üyesi Hadise geçtiğimiz günlerde Kayseri’deki imza gününde sevenleriyle bir araya geldi. Yeni albüm hazırlığında olan şarkıcı, bu yıl yeni şarkıları ve klipleri ile hayranlarının karşısına çıkacağını müjdeledi.

Hedef O Ses Türkiye’de Şampiyonluk

“Yaza doğru güzel sürprizler var” diyen Hadise, jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye’de bu yıl şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.

Hadise, “İnşallah birinci olacağız. Olmazsak da olmayız. Dünyanın sonu değil. Ama olursak, ben en mutlu insan olabilirim” diye konuştu.

O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programında kazandığı birinciliği esprili bir dille yorumlayan Hadise, “Acaba bana acıdıkları için mi beni seçtiler diye düşündüm, ama güzeldi” dedi.

Hadise bir muhabirin ‘Kazananı Dubai’ye götürürsünüz artık’ sözlerine, “Kazananla birlikte neler yaparım neler, anlatamam size” diye yanıt verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.