Hadise O Ses Türkiye Rap yarışması için imaj yeniledi!

Hadise O Ses Türkiye Rap yarışması için imaj yeniledi! Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Hadise, deri kıyafeti ve makyajı ile rap tarzını konuşturdu.

Instagram’dan paylaştığı yeni rap tarzı ile dikkat çeken ünlü güzel, sosyal medyaya adeta damga vurdu. İddialı tarzı ile göz kamaştıran Hadise’nin paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni yağdı.

YouTube video

Kaan Yıldırım aşkı ile magazin gündeminden düşmeyen Hadise bu sefer kariyeri ile haber oldu. Acun Ilıcalı tarafından O Ses Türkiye Rap yarışmasının jüri üyesi olduğu açıklanan Hadise boş durmadı, yeni yarışması için bambaşka bir tarza büründü.

blank

Acun Ilıcalı tarafından Exxen’de ekranlara geleceği müjdelenen O Ses Türkiye Rap’in jüri koltuğuna oturacak Hadise, imaj tazeledi. Deri kıyafeti ve makyaj tarzı ile çok konuşulan ünlü isim, sosyal medyaya adeta damga vurdu.

Yakın zamanda yayına başlayacak olan O Ses Türkiye Rap’in jüri koltuğunda Mero (Enes Meral), Eypio (Abdürrahim Akça) ve Murda (Önder Doğan) ile yer alan Hadise yeni projesinde de iddialı olduğunu yaptığı paylaşımlarla gösterdi.

Hadise’nin Biz Burdayız şarkısı ile Instagram hesabından sevenlerine sunduğu yeni tarzı olay oldu. Siyah deri mini kıyafeti ve iddialı makyajı ile dikkat çeken ünlü isim sosyal medyada gündem oldu. İşte o değişim.

Ünlü şarkıcı paylaşımına “Taşlar tene gelse, cana değmez – Biz Burdayız” yazdı. Yeni programına yeni tarzı ile bomba gibi gelen güzel şarkıcının yeni pozları takipçileri tarafından binlerce beğeni aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.